Kermis Sint Kruis 2022

Programma:

VRIJDAG 8 JULI

19:00u Barbecue
Elk feest begint met goed eten. Dit jaar kunnen we hiervoor weer rekenen op de kunsten van Slagerij Moenske uit Sint-Jan-in-Eremo. Opgeven voor deze avond is noodzakelijk.

U kunt kiezen uit verschillende menu’s. Via deze link kunt u zich met behulp van het opgavestrookje opgeven voor de barbecue. Opgeven na 1 juli is vanwege organisatorische redenen niet mogelijk.

Na afloop van de barbecue wordt er uiteraard weer een verloting gehouden waarbij er mooie prijzen de revue zullen passeren. Lootjes worden op de avond zelf verkocht. Het ijskraam doet ook het feestterrein weer aan en zorgt voor een heerlijk dessert.
Na de verloting en het dessert zal DJ Vizzy Vaunce zorgen voor de muzikale invulling van de avond!

LET OP! Opgave voor de barbecue is enkel mogelijk tot en met vrijdag 1 juli en enkel definitief als de betaling en de opgavestrook ingeleverd zijn!

ZATERDAG 9 JULI

09:00u Oldtimerrit met oude tractoren
De oldtimerrit met oude tractoren door de polders van Sint Kruis. Tijdens deze route kom je langs de mooiste plekjes van onze eigen streek! Rond 15:00u worden de oude tractoren weer terug op het voetbalveld verwacht. Alle informatie voor deelname aan deze tocht is te vinden via deze link.

10.30u Bootcamp
Even een uurtje de barbecue kilo’s van de vrijdag eraf sporten met een gezellige bootcamp voor jong en oud. Plezier gegarandeerd voor alle niveaus!

13.30u Kinderspelen
Deelnemende kinderen enkel onder toezicht van ouder/verzorger! Sinds jaar en dag wordt er op zaterdagmiddag gespeeld! In en rond de feesttent worden verschillende spelletjes gespeeld waaraan alle kinderen t/m 12 jaar kunnen meedoen. Vriendjes en vriendinnetjes die niet uit Sint Kruis komen, mogen natuurlijk ook gezellig meespelen. Hoe meer zielen, hoe mer vreugde. Vanaf 13.00 uur kan iedereen zich inschrijven. We sluiten af met een kinderdisco in de tent.

15.00u Moddervolleybal
Terug van weggeweest: MODDERVOLLEYBAL! Haal je vieze kleren maar alvast uit de kast, want dit beloofd weer een vieze boel te worden! Iedereen kan deelnemen aan moddervolleybal, zowel jong als oud. Opgeven kan in teams van 4 personen vanaf 14.30u op het veld. Geen team? Geen probleem! Tijdens het inschrijven kunnen we nog teams samenstellen.

21.30 FOUTE PARTY
Dit jaar pakken we weer uit tijdens onze FOUTE PARTY!
Met FEEST DJ MAARTEN en DJ VIZZY VAUNCE!
Dress to impress!! Let op, inkom kan enkel cash betaald worden. Meer info is te vinden via deze link.

ZONDAG 10 JULI

10.30u Oecumenische dienst
Na twee dagen vol feest en vertier is er tijd voor bezinning en dat doen we natuurlijk samen in de feesttent tijdens de oecumenische dienst. De dienst wordt muzikaal ingevuld door het Jongerenkoor van Aardenburg, onder leiding van Freddy Moens. Na de dienst is er voor iedereen koffie en thee voorzien.

13.30u Traptrekkertrek
Wie heeft de sterkste beentjes en trekt de minisleepwagen naar de ‘full pull’? Deelname is voor jongens en meisjes t/m 12 jaar, enkel met traptrekkers. Vanaf 13.00u kan iedereen zich inschrijven en om 13.30 uur gaat de grote traptrekkertrek van start!

14.30u Oldtimershow
Inmiddels vaste prik op zondagmiddag zijn de oude tractoren en landbouwmachines die tentoongesteld worden op het feestterein. Ook zullen er demonstraties gegeven worden met oude werktuigen.

15.00u GROTE SINTE KRUUSSE TOUWTREKTOERNOOI!
FC Peperbusse verwelkomt opnieuw alle krachtpatsers van Sint Kruis en omstreken tijdens het GROTE SINTE KRUUSSE TOUWTREKTOERNOOI! Wie trekt er aan het langste eind in de strijd om de felbegeerde Grote Sinte Kruuse Touwtrektoernooiprijs? Opgeven kan via deze link.

18.00u Sluiting van de tap
Aan alles komt een eind. Rond de klok van 18.00 uur wordt de tap in de feesttent gesloten en komt er een einde aan de festiviteiten op het voetbalveld.

MAANDAG 11 JULI

06.30u Opruimen en afbreken tent
Vele handen maken licht werk en dat geldt zeker voor het opruimen en het
afbreken van de feesttent. Kom gerust helpen, de koffie staat klaar!

13.30u Krulbollen bij Greetje
Sinds mensenheugenis wordt er op maandagmiddag een bolletje tegen de
staak gelegd bij Greetje in de tuin door de donateurs van FC Peperbusse
en Stichting Dorpsgemeenschap Sint Kruis. Voor de kinderen zijn de grote
sjoelbak, een springkussen en verschillende spelletjes aanwezig.

20.00u Ringrijden bij Ghislain
We sluiten de kermis traditiegetrouw af met het ringrijden aan de schuur
bij Ghislain (achter Greetje). Zorg ervoor dat de fietsbandjes opgepompt
zijn en steek zo veel mogelijk ringen.


TOT SLOT…
Het gehele weekend is er een toiletwagen aanwezig op het voetbalveld,
evenals een springkussen voor de kinderen. Op de zaterdagavond, zondag en maandag is er een frituur aanwezig op het veld en bij Greetje. Er wordt tijdens de kermis geen alcohol geschonken aan iedereen jonger dan 18 jaar.

Sinds dit jaar kan er gepind worden bij de bonnenverkoop. Gedurende alle activiteiten van de kermis is deelname op eigen risico, het bestuur van Stichting Dorpsgemeenschap Sint Kruis en FC Peperbusse zijn op geen enkele manier aansprakelijk, noch verantwoordelijk te stellen voor eventuele ongevallen, diefstallen, schade aan of verlies van persoonlijke bezittingen.

Wij wensen iedereen een heel goed, gezellig en succesvol feestweekend
toe!

Graag tot 8, 9, 10 en 11 juli!
Groeten,
Stichting Doprsgemeenschap Sint Kruis en FC Peperbusse

%d bloggers liken dit: