Donateur worden?

Om activiteiten te organiseren en om de leefbaarheid in Sint Kruis goed te houden, heeft Stichting Dorpsgemeenschap Sint Kruis financiële middelen nodig. Hiervoor kunnen we gelukkig rekenen op gemeentelijke steun, sponsoren voor de kermis en de carnaval maar natuurlijk ook op de inwoners van Sint Kruis zelf!

U kunt ook uw financiële steentje bijdragen door donateur te worden! De donateursactie vindt traditiegetrouw plaats tijdens de kaartverkoop van toneel. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat u niet naar toneel wenst te komen en toch donateur wilt worden, u kunt dan ook uw donateurschap overmaken. U en eventuele gezinsleden zijn al donateur voor slechts € 9,- per jaar!

U kunt uw bijdrage overmaken naar NL33 RABO 0101 2069 33 t.n.v. Stichting Dorpsgemeenschap Sint Kruis, onder vermelding van “Donateur 2020” en uw naam.

Daarnaast vragen wij u dan een e-mail te sturen naar dorpsgemeenschapsintkruis@gmail.com, zodat we uw e-mailadres kunnen opnemen in ons adressenbestand. Op deze manier krijgt u alle e-mails en blijft u op de hoogte van de activiteiten in Sint Kruis.

Wanneer u nog vragen heeft over het donateurschap, kunt u deze ook via bovenstaande e-mailadres stellen.

Wij kijken uit naar uw steun!

 

%d bloggers liken dit: