Carnaval 2022

Eindelijk mogen we weer, carnaval 2022!

Het carnavalsweekend ziet er dit jaar iets anders uit dan andere jaren, maar we mogen weer feest vieren!

Vrijdagavond 25 februari om 19.30u zal de wagen van FC Peperbusse weer een rondje door Sint Kruis rijden. Komen jullie de wagen weer bewonderen?

Zaterdag 26 februari organiseert ACS De Nachtuuln een carnavalswandeling door Aardenburg. Langs het parcours staan er verschillende bouwploegen waar iets verkocht wordt en waar een spel gespeeld wordt. Ook wij doen hier aan mee en zullen op de kaai te vinden zijn. Deelnemers kunnen starten tussen 13.00u en 15.00u en de wandeling eindigt om 17.00u. Trek je meest carnavaleske kleren aan en doe mee!

Op zondag 27 februari 2022 neemt FC Peperbusse deel aan de optocht in Maldegem, start om 17.00u. Voor de optocht gaan we niet schminken. Verzamelen in Maldegem aan de wagen om 16.30u in de Noordstraat. LET OP! Wegens de geldende corona-maatregelen in België zijn wij als bestuur verplicht alle deelnemers te checken op het Covid safe ticket (QR-code) en moeten wij alle deelnemers opschrijven. Ook wordt deze gecheckt bij het publiek. Tijdens de optocht moeten we als bubbel samen blijven en mag er geen alcohol gedronken worden.

In Aardenburg worden er verschillende activiteiten georganiseerd vanuit ACS De Nachtuuln en vanuit de horeca. Kijk zeker eens op hun Facebookpagina’s voor een programma!

%d bloggers liken dit: